RADIOAMATEUR REPEATERS  AMSTERDAM

update 07/01/2020

gallery/xx342ee

Donaties

Het ASD-team zet zich in voor het in de lucht houden van de repeaters in Amsterdam. De repeaters zijn een belangrijk onderdeel voor onze hobby; voor zendamateurs die experimenteren in een straal van +/- 100 km rond Amsterdam. De gebruiker is woonachtig in dit gebied of mobiel met de auto onderweg naar huis of werk.  De repeaters worden gebruikt door personen die in het bezit zijn van een (zend)vergunning. De frequenties van de repeaters zijn officieel geregistreerd bij Agentschap Telecom.

 

De kosten worden voornamelijk betaald door de persoon die het project heeft opgezet (in dit geval gaat het om de repeaters). Elk jaar moet een bedrag gereserveerd worden van 1.000 euro.  Hiermee kunnen de vaste jaarlijkse kosten worden betaald: 100 euro verzekering en 400 euro stroomvoorziening (100 euro per repeater per jaar). Dan blijft er nog 400 euro over (dit is veel te weinig) voor het aankopen van materialen, vergunningen, parkeerkosten, benzine (uitpeilen van intruders etc). 

 

Voor sommige zaken kunnen we niet zonder de financieële steun van luisteraars en gebruikers. We hebben uw hulp echt nodig om onze systemen draaiende te houden. Wilt u een donatie overmaken? Onder info kunt u de gegevens van onze bank vinden. 

Wij willen de volgende zendamateur hartelijk bedanken voor hun donatie;

 

2018 PA3WOB

2019 Ruud, Kees